Houten roomdivider B&B

Een oud huisje op de idyllische Nieuwendammerdijk in Amsterdam is omgetoverd tot een fantastisch bed and breakfast. Wij hebben in de B&B een prachtige houten roomdivider mogen plaatsen. Deze dijk in Amsterdam Noord staat bekend om zijn schoonheid en de perfecte omgeving om te wandelen, fietsen sporten of hardlopen.

houten roomdivider b&b
Houten roomdivider b&b

Over het huisje op de dijk

De Nieuwendammerdijk bevindt zich in de wijk Nieuwendam in Amsterdam Noord met aan de dijk een oude sluis met het voormalige dorp Nieuwendam als lintbebouwing langs de dijk. Amsterdam Noord is ideaal dankzij de ligging. Combineer het landelijke met het gemak van de stad op fietsafstand. 

Op 5 minuten loopafstand bevindt zich een metrostation, waardoor er eenvoudig gebruik gemaakt kan worden van de Noord-Zuidlijn waardoor het centrum makkelijk te bereiken is.  

Houten roomdivider b&b
Houten roomdivider b&b
Houten roomdivider b&b

Houten roomdivider in B&B

Het huisje op de dijk is ingericht met Afrikaanse, Marokkaanse en Scandinavische invloeden. De ruimte betreedt je door een kleine en knusse tuin. Het dijkhuisje is voorzien van een fijn bed, een zithoek en een aangrenzende badkamer met ligbad en douche.  De badkamer is door de houten roomdivider gescheiden van de ruimte. Hierdoor ontstaat er privacy en geborgenheid. Deze moderne B&B is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte. Maar tegelijkertijd kan je ook de drukte weer vrijwillig opzoeken. Binnen enkele minuten sta je op Amsterdam centraal of midden in de Pijp. De eigenaren van de B&B zijn leuke jonge mensen die zeer gastvrij zijn en je graag helpen met tips en leuke adresjes.

houten roomdivider b&b
houten roomdivider b&b

De houten roomdivider zorgt dankzij het materiaal voor een warme uitstraling van de ruimte. Het is de perfecte oplossing voor het huisje op de dijk. Met de houten roomdivider kan je het woon / slaapgedeelte eenvoudig scheiden van de grote ruime badkamer. Tegelijkertijd wordt het contact tussen de verschillende delen van de kamer behouden doordat je door de roomdivider heen kan kijken. Het resultaat is fantastisch. 

houten roomdivider b&b
houten roomdivider atelier oost

Contact

Voor meer inspiratie over een hoge houten roomdividers, volg ons nieuws 

Wil je meer informatie over deze super leuke B&B? Klik hier om hun Instagram te bezoeke  Slapen op de dijk

Neem een kijkje op onze site voor meer blogs of neem  vrijblijvend contact met ons op via hello@houtenroomdivider.nl | 076-3031421.  Wij helpen je graag verder bij het realiseren van jouw unieke maatwerk hoge room divider, (bijna) alles is mogelijk!