Retro chique houten roomdivider

Houten roomdivider retro chique interieur

Voor een jong stel heeft ontwerpster Carine Kruit van Steck studio met veel plezier een interieurontwerp gemaakt voor hun woning in een retro chique stijl. Deze elegante esthetiek wordt weerspiegeld in de zachte rondingen van het meubilair, de warme en uitnodigende houten roomdivider, het gebruik van donker hout, een verfijnde marmeren tafel en de subtiele glans van messing accenten. Het kleurenpalet dat is gekozen, ademt een aangename en knusse sfeer in de ruimte.

Retro chique houten roomdivider
Retro chique houten roomdivider

Retro chique

Voor de woonkamer heeft Carine meerdere indelingsopties ontworpen. Uiteindelijk heeft zij besloten om de breedte van de kamer te benadrukken en de optische illusie van een grotere ruimte te creëren. Dit met behulp van een prachtige houten roomdivider op maat. Deze keuze werd beïnvloed door de ruimtelijke mogelijkheden, aangezien de doorloop van de kamer vrij breed is. Hierdoor kon zij de eet- en zithoek op een natuurlijke en transparante manier van elkaar scheiden, terwijl de roomdivider een speelse draai aan de ruimte geeft.

Retro chique houten roomdivider
Retro chique houten roomdivider
Retro chique houten roomdivider
Retro chique houten roomdivider

 

Steck Studio?

Steck Studio is een interieur studio die staat voor een eigentijds interieur met een speelse twist, waarbij nieuwe ideeën uitgroeien tot een fijne inspirerende plek. Voor ieder zakelijk of particulier project zoekt Steck Studio een spannende mix in functie, kleur en vormentaal. Naast dat een interieur smaakvol en uniek moet zijn heeft Steck Studio functionaliteit hoog in het vaandel staan. Het motto van Steck: uiteindelijk is een interieur ervoor om in geleefd te worden!

Retro chique houten roomdivider
Retro chique houten roomdivider
Retro chique houten roomdivider

Wie is Carine Kruit?

Carine Kruit is dé ontwerpster van Steck Studio. Ze studeerde aan de Academie Minerva in Groningen en is na haar studie aan de slag gegaan bij verschillende ontwerpstudio’s, waar ze heeft gewerkt aan retail, horeca en kantoorprojecten. Sinds 2020 is Carine begonnen als zelfstandig interieurontwerpster bij Steck Studio waar ze werkt aan zakelijke en particulieren projecten. Ze haalt haar inspiratie uit alledaagse dingen en zoek altijd naar de speelse twist in het interieur. Belangrijk in haar ontwerpen is dat het interieur een spiegel is van de gebruiker. Een plek waar jij je fijn voelt en waar de sfeer klopt, een eigen karakter heeft, met veel planten en die een tikkeltje eigenwijs mag zijn!

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden van een massief eiken houten roomdivider in jouw woning?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder hello@houtenroomdivider.nl  

Minervum 7003  4817 ZL Breda  076-3031421