Roomdivider restaurant


Hofzicht is het horecabedrijf van Beusink Recreatie. Met als sterke focus, ontspanning en gastvrijheid. Het is een nieuw restaurant met een ruim terras en diverse voorzieningen. Denk hierbij aan groepsaccommodaties met zalen voor zakelijke evenementen, feesten, bruiloften en diverse sport- en spelactiviteiten. Hun onderscheidende kenmerken zijn de unieke locatie, de aangename sfeer en met name de toegewijde medewerkers. Het doel is dat gasten na een bezoek aan het restaurant Hofzicht en Beusink Recreatie een positieve herinnering meedragen. 

Roomdivider restaurant

Roomdividers in een restaurant sfeer en beleving 

Restaurant-eigenaren zijn altijd op zoek naar manieren om de gezelligheid en sfeer van hun zaak te verbeteren. Een van de manieren om deze sfeer te versterken, is het slim toepassen van roomdividers. Deze zijn niet alleen esthetisch mooi , maar functioneren ook als oplossingen om een ruimte op een slimme manier te verdelen. 

Voor een restaurant als Hofzicht zijn de roomdividers perfect. Ze creëren hier een semi-afgesloten eetgedeelte, zonder permanente muren. Dit biedt mogelijkheden voor het aanpassen van de lay-out afhankelijk van de vraag en het seizoen. 

Een roomdivider kan natuurlijk ook gebruikt worden om een simpele reden, het staat mooi! Zo dient het niet alleen als afscheiding, maar ook als decoratieve blikvanger. Dit voegt niet alleen stijl toe aan de ruimte, maar het kan ook een extra touch toevoegen die past bij het menu of de gehele sfeer van het restaurant.

Een roomdivider doet meer dan alleen praktisch dienen. Het voegt een decoratieve dimensie toe aan de ruimte en fungeert als een opvallend stijlelement. Zo'n toevoeging draagt niet alleen bij aan de visuele aantrekkingskracht van het restaurant, maar kan ook de algehele sfeer en uitstraling verbeteren, passend bij het menu en de identiteit van Hofzicht.

Roomdivider restaurant
Roomdivider restaurant


Privacy en Sfeer: Onze houten roomdividers creëren intieme eetruimtes, waardoor gasten kunnen genieten van een privé en gezellige maaltijd ervaring.  

Stijlvol Design: Onze houten roomdividers zijn met zorg ontworpen om naadloos bij de rest van ons restaurant interieur te passen. Het natuurlijke hout voegt warmte toe aan de ruimte en creëert een uitnodigende uitstraling.

Roomdivider restaurant

Conclusie van de Roomdivider in restaurants

Het plaatsen van een roomdivider in een restaurant kan een waardevolle investering zijn om de sfeer, privacy, flexibiliteit en geluidsbeheersing te verbeteren. Het is echter belangrijk om het ontwerp zorgvuldig te overwegen, zodat het past bij de algehele inrichting en de behoeften van het restaurant en de gasten. Een goed geplaatste roomdivider kan de algehele eetervaring in het restaurant aanzienlijk verbeteren.

Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder hello@houtenroomdivider.nl  

Minervum 7003  4817 ZL Breda  076-3031421