Scheidingswand verticale latten

Tegenwoordig zijn veel mensen opzoek naar een unieke scheidingswand om binnen hun moderne open woning sfeer te creëren. Een houten roomdivider is hier de perfecte oplossing voor.

Deze houten scheidingswand met verticale latten creëert een afscheiding zonder het contact te verliezen met de rest van de ruimte. De ruimte tussen de verticale latten zorgt ervoor dat de scheidingswand zowel een open als gesloten karakter heeft, afhankelijk vanuit welke hoek je hem bekijkt. Hierdoor ontstaat er een stukje privacy maar ook openheid.

Steeds meer moderne woningen hebben een open karakter waarbij de ruimtes in elkaar overlopen. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel maar kan ook sfeerloos overkomen. Door het plaatsen van een houten scheidingswand creëer je warmte, sfeer en karakter binnen de woning.

Een scheidingswand met verticale latten kan zorgen voor een afscheiding zonder de ruimtelijkheid en het open karakter van de woning te verliezen. Deze verticale latten wand kan je in elke ruimte en opstelling plaatsen. Denk hierbij aan een scheidingswand in de woonkamer om deze knusser te maken, een scheidingswand in de badkamer voor privacy en intimiteit of een scheidingswand tegen het kookeiland om kookapparatuur te verbergen en een strakker aanzicht te creëren.

Een unieke roomdivider zoals deze scheidingswand met verticale latten is daarnaast ook een echte eyecatcher. Het verticale latten design zorgt voor een strakke look zonder kil over te komen. Doordat de scheidingswand een natuurlijk product is, gemaakt van eikenhout, zorgt hij naast de strakke look ook voor een warme sfeer. Dit opvallende design kan een ruimte heel strak en stijlvol maken maar ook knus en gezellig.

Deze maatwerk scheidingswand met verticale latten is gemaakt van massief Europees eiken. De verticale latten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Het meest voorkomende is de blank gelakte scheidingswand. Maar ook kleuren zoals zwart en RAL7021 (grijs-zwart) zijn verkrijgbaar.  

De mogelijkheden met deze verticale latten scheidingswand zijn eindeloos en zorgt ervoor dat jouw huis een unieke look en feel krijgt.

Contact

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden voor scheidingswand met verticale latten

Neem een kijkje op onze site of neem vrijblijvend contact met ons op via hello@houtenroomdivider.nl | 076-3031421.  Wij helpen je graag verder bij het realiseren van jouw unieke maatwerk houten scheidingswand, (bijna) alles is mogelijk!