Houten roomdivider badkamer

Een houten roomdivider in de badkamer? Daarbij maakt de grootte van de badkamer absoluut niet uit. Onze houten roomdividers passen in elke ruimte en in elk interieur.

Houten roomdivider badkamer

Roomdivider naast bad

Door het plaatsen van een houten roomdivider creëer je heel makkelijk een stukje privacy wat zeker van pas kan komen binnen een badkamer. Plaats de roomdivider naast het bad voor een extra stukje intimiteit. Wil je bijvoorbeeld net even het bad in maar kiest je partner of kind om op datzelfde moment te douchen. Door het plaatsen van een houten roomdivider naast het bad, creëer je een intieme plek met net dat stukje privacy zonder in te leveren op de voordelen van een ruime badkamer. De houten roomdivider zorgt voor een afscheiding zonder een gedeelte volledig af te sluiten. De roomdivider oogt open als je er recht voor staat maar gesloten vanuit een schuin opzicht. Door het open karakter van de houten roomdivider zorg je ervoor dat je badkamer ruimtelijk en open blijft ogen waardoor deze ook zeer geschikt is voor een kleinere badkamer.

Houten roomdivider badkamer

Roomdivider naast toilet 

Naast het creëren van een extra stukje privacy van jouw bad of douche moment kan het ook fijn zijn het toilet in je badkamer iets meer af te schermen. Heb je bijvoorbeeld niet de ruimte om jouw toilet in je badkamer iets meer af te schermen of buiten de badkamer te plaatsen? Dan is een houten roomdivider in een badkamer een hele mooie oplossing. Door het plaatsen van een roomdivider naast het toilet creëer je een aparte ruimte binnen de badkamer. Hierdoor is je toilet gedeelte toch een apart onderdeel van je badkamer.

Houten roomdivider badkamer

Roomdivider ensuite badkamer 

Ben je bevoorrecht met een badkamer die gekoppeld is aan je slaapkamer? Een slaapkamer met ensuite badkamer of enkel een bad in je slaapkamer is momenteel ook ontzettend populair. Wil je deze twee toch optisch van elkaar scheiden, maar de toegankelijkheid wel behouden? Dan is het plaatsen van een houten roomdivider in deze ruimte ook een perfecte oplossing. Door de open structuur van de roomdivider behoud je het ruimtelijk effect. 

Let op!
   
Omdat onze 
roomdividers zijn uitgevoerd in de beste kwaliteit van Europees massief licht rustiek eiken, is deze geschikt voor licht sanitaire ruimtes. Let op! De houten roomdivider  is niet geschikt als douchewand. De roomdivider is bestand tegen het vocht in een badkamer maar mag niet continue nat worden.

 

Houten roomdivider badkamer

Roomdivider wellness 

Naast het functionele van een houten roomdivider in je badkamer past onze blank gelakte variant ook heel goed in de wellness stijl die veel mensen willen creëren in hun badkamer. Het ontwerp van verticaal sierlijk geplaatst hout is tijdloos en geschikt voor elke ruimte in een woning. Daarnaast geeft het hout van de roomdivider je badkamer een natuurlijke en warme uitstraling. Het hout in combinatie met andere natuurlijke elementen – zoals aantal planten – maakt het wellness gevoel helemaal compleet.

Houten roomdivider badkamer

Contact

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden voor een houten roomdivider voor in je badkamer? 

Neem een kijkje op onze site of neem vrijblijvend contact met ons op via hello@houtenroomdivider.nl | 076-3031421.  Wij helpen je graag verder bij het realiseren van jouw unieke maatwerk houten roomdivider, (bijna) alles is mogelijk!