Zwarte roomdivider

Zwart is terug van weggeweest. Jaren geleden was de kleur zwart in. Toen werd het vaker gebruikt in meubels en accessoires. Door de opkomst van verschillende woonstijlen, zoals bohemian, industrieel, landelijk en de urban jungle trend veranderde dit. Zwart werd vervangen door vrolijke kleuren en lichtere tinten en werd gezien als een sombere kleur. Gelukkig zien we het in de trends van nu weer opkomen. En dat is maar goed ook want het geeft een bijzonder effect in je interieur. 

Zwarte roomdivider

Omdat zwart gedurfd is, kiest niet iedereen hiervoor. Het is een erg beslissende kleur en je moet het maar durven. Zwart is krachtig, strak, sfeervol, mysterieus, basic en zacht tegelijk. De hoofdregel van het gebruik van zwart luidt: overdrijf niet! Is alles effen zwart, dan wordt je woonkamer als snel beklemmend, somber en saai. Maar wanneer je het correct doseert en combineert, kan zwart elke ruimte naar een hoger niveau tillen. Door mat en glanzend zwart te combineren met verschillende materialen, texturen en vormen breng je diepte aan, gaat het zwart leven en komen die kleurrijke accenten extra mooi uit. Ook bloemen en planten komen vaak mooi uit tegen een zwarte achtergrond.

Zwarte roomdivider

In de modewereld is zwart een absolute klassieker. Mensen kiezen om verschillende redenen weer steeds vaker voor de kleur zwart in hun interieur. De laatste jaren maakt de kleur ook meer opgang bij interieurdesigners, maar toch zijn velen van ons nog bang om zwart in huis te gebruiken. Onterecht, want als je de kleur op een goede manier gebruikt, krijgt je woning een heel persoonlijke en unieke toets.  

Zwarte roomdivider
Zwarte roomdivider
Zwarte roomdivider
Zwarte roomdivider

Neem bijvoorbeeld onze zwarte roomdivider. Deze unieke kamerscheiding gemaakt van massief eiken kan ervoor zorgen dat jouw ruimte net die extra touch luxe, sfeer en uitstraling krijgt. Door de zwarte roomdivider in de juiste ruimte te plaatsen creëer je een echte eyecatcher zonder dat deze de volledige ruimte in beslag neemt of zwaar doet aanvoelen. 

Ondanks de kleur zwart behoud je met de roomdivider het open gevoel, door de verticale houten latjes, terwijl je toch een scheiding creëert. De roomdivider zorgt ervoor dat je een ruimte kan op delen en er een eigen plek van kan maken, zonder verbinding of contact te verliezen met de rest. Door dit opvallende zwarte accent kan je een ruimte heel anders doen aanvoelen. Hij kan andere elementen in een ruimte extra laten opvallen, hij kan een ruimte strak en stijlvol maken of juist knus en gezellig, hij zorgt ervoor dat apparaten of andere spullen die je niet in het zicht wilt hebben minder opvallen en ga zo maar door. 

De zwarte roomdivider complimenteert andere meubels in huis en zorgt voor een perfecte combinatie met de verschillende materialen en texturen. Met een roomdivider zijn de mogelijkheden eindeloos en met een zwarte roomdivider zorg jij ervoor dat je van jouw huis een bijzondere en unieke plek maakt.

Zwarte roomdivider
Zwarte roomdivider
Zwarte roomdivider

Contact

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden met onze zwarte roomdivider? Neem een kijkje op onze site of neem vrijblijvend contact met ons op via hello@houtenroomdivider.nl | 076-3031421.  Wij helpen je graag verder bij het realiseren van jouw unieke maatwerk houten roomdivider, (bijna) alles is mogelijk!